torstai 27. tammikuuta 2011

Tokoilua

Talvella ei näköjään kovin paljon muuta tuu reenattua, ku tokoa..

Maanantaina iltalenkin yhteydessä pysähdyttiin tarhan parkkikselle reenailemaan. Hallalla oli tokokurssilta kotiläksynä kontaktin parantaminen seuraamisessa ja sitä reenattiin. Lopuksi otettiin liikkeestä seisomista ja pari luoksetuloa. Epun kans vahvistettiin perusasentoa, oikea paikka alkaa aika nätisti löytymään eri kulmista tullessa. Samoin reenattiin luoksetuloja, loppuasento alkaa olla ihailtavan suora ja lähellä minua, vaikka vauhtia meinaakin olla melkoisesti. Pitänee hommata jotku suojat itelle tätä reeniä varten :D Lisäksi Epun kans reenattiin seuraamisen vasemmalle kääntymistä, hyvin Heppu osaa käyttää takapäätä.

Tiistaina oli sitten Hallan ohjatut reenit. Käytiin läpi seuraamisen kontaktia ja uudeksi kotiläksyksi seuraamisessa kontakti täyskäännöksessä. Insinöörin vasen ja oikea ei meinanneet olla samat, mitä kouluttaja halus, mutta ku kädestäpitäen opetetaan, ni tämäkin oppii :D Paikallaanoloa reenattiin häiriössä, samoin luoksetuloa. Hallaa ei kiinnostanut muiden lelut, vaan onneksi oli mun luo kiire. Paikallaanolo ei kuitenkaan vaihteeksi oo kovin varmaa. Lisäksi reenattiin uuden idarin mukaisia jättäviä. Liikkeestä maahan sujuu nätisti, seisominen ei oo vielä niin varmaa, että voisin mennä selän taa. Istumista pitää alkaa palasina harjottelemaan, se on ihan alkutekijöissään.

Muuten ollaan nautittu kauniista talvisäästä. Muutama kuva metsälenkeiltä.




1 kommentti:

  1. Diiva elementissään :D Onko nuo sillä teiän uuella kameralla otettuja? Tullee aikasta hyvää jälkeä (automaatilla vai käsipelillä ?)

    -L-

    VastaaPoista