sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet tokokujeet

Tämän vuoden ensimmäiset tokot antoivat oottaa itteään tänne asti, ku työuudenvuoden jälkeen sairastuin. Joululoma ollaan vaan tehty erilaisia temppuja kotona.. Nyt uudella innolla. Tämän vuoden tokotavoitteet meillä: Eppu - alokasliikkeet kasaan ja mahdollisesti syksyllä kokeeseen. BH-reenausta myös. Halla - vihdoinki se alokoe. Ei ulkokoetta, pitää yrittää löytää sopivaan ajankohtaan sisäkoe. Jos ei tälle keväälle, ni heti syksyllä. Samalla reenataan kaikkien muidenki luokkien liikkeitä.

Tänään Epun kans reenattiin pääasiassa hyppyä, kun kerranki sisällä reenattiin ja aura-auto särki mun hypyn. Pitää väsätä ens kesänä uus. Epun kans tehtiin myös perusasentoreeniä niin, että Epun piti tulla eri kulmista sivulle. Lisäksi reenikaverit alko tekemään häiriöreeniä silleesti, että vuorotellen käskyttivät koiria maahan ja sivulle ja me liityttiin mukaan myös. Aattelin, että Eppu kuuntelee kaikkien käskyt, mutta vaan kerran meni toisen käskystä maahan. Hienoa!

Hallan kans tein sekasikiöseuraamis-liikkeestäjäämisreenin. Seuraamista, käännöksiä, pysähdyksiä, jättämisiä, luoksetuloja. Hyvin meni, maahanmeno ja seisominen vaan ei oo vieläkään varmoja vaan menevät sekaisin.. Hallan kans saatiin kevääksi reenipaikka, jospa sieltä sais apuja tuohon. Lisäksi katottiin kaukoja, jotka istu-maahanversiona ovat hyvät, seisomisessa ottaa muutamia askelia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti