maanantai 4. huhtikuuta 2011

Tokotalvi

Päivitykset on taas vähän jääny..

Pääasiassa ollaan talvi tokoiltu niin sisällä hallissa ku ulkonakin sään niin salliessa. Hallan tokoilut alkaa menemään koko ajan paremmin ja paremmin ja olenkin uhkarohkeasti ilmoittanut sen kesäkuun alussa tokokokeeseen. Onneksi koepaikalle pääsee reenaamaan ennen koetta, niin yritetään minimoida mahdollisuus Hallan karkailulle. Hallalla alkaa olla alokasluokan lisäksi avoimen luokan liikkeet hanskassa, joten jos vaan saadaan se alokasykkönen tälle kesää, vois avointa luokkaa yrittää alkusyksystä vielä.

Epun tokokin menee eteenpäin. Intoa piisaa, mutta kärsivällisyyttä pitää vielä reenata ja paljon. Silti edelleen elättelen toivoa koekauden korkkaamisesta syksyllä. Kaikesta muusta Eppu tykkää, mutta nouto ei oo yhtään sen juttu. Siihen siis panoksia kans. Onneksi alokasluokassa ei oo noutoa..

Tämän vuoden puolella ollaan päästy kerran agiliitelemään, kiitos Sannan. Käytiin Kuopiossa ACElla kahtena päivänä reenaamassa. Molemmat koiruudet on ihan potentiaalisia agikoiria, pitäis vaan päästä reenimään. ACElle ollaan menossa kahdesti alkukesän aikanakin vielä. Epulle on haettu paikkaa Active Dogille agilityyn, pidetään peukkuja :) Siellä siis molempien kanssa ollaan tokossakin.

Kiitos Katjan, ollaan päästy reenaamaan nyt talvella myös haun ilmasua. Hallalla rullailmasu alkaa sujumaan, nyt vaan ootellaan hankien sulamista metästä, että päästäs käytännössä kokeilemaan. Epulle on lähinnä kasvatettu maalimiesmotivaatiota edelleen, kun nouto ei ole vielä hanskassa. Epulla on kesällä tulossa PK puolella niin jälki- kun hakukurssejakin, niitä odotellessa. Lisäksi Epulle on varattuna kaks paimennusleiripaikkaa. Onneksi kevät ja kesä tulee, niin harrastusmahdollisuudet senkun kasvaa :)

Lisäksi käytiin näto-kurssi. Eppu käyttäyty älyttömän hienosti pienessä tilassa terrierien kanssa. Vau.

Vielä muutama talvikuva.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti