tiistai 11. toukokuuta 2010

Hakureenit

Tänään oli taas Epun hakureenit. Otin Hallan ja Tn mukaan myös, että saavat mennä lenkkeileen sillä aikaa. Koska Kuura ei päässy, niin Halla saikin reenata. Jei. Hallankin hakukausi siis avattu.

Epun maalimiesmotivaatio on ihan uskomatonta.Vaikka se pääsi nyt toista kertaa vasta mettään, oli ihan into piukkana ettimässä metästä niitä ihania ihmisiä, jotka antaa herkkuja. Nenän käyttö ei oo vielä kovin kummosta, vaan Eppu ettii lähes pelkästään silmillä. Ensimmäinen maalimies oli pakeneva. Eppu innostu kovasti ja juoksi suoraan maalimiehen syliin. Toinen oli puolipakeneva ja puoliksi pressun alla ja jo tässä meinas Epulta usko loppua, ku oli maalimies ryökäle menny kuoppaan eikä sitä kunnolla näkynyt vaikka kuinka otti korkeusloikkaa. Kolmas oli täyspiilossa, mutta antoi ääniapuja. Koko hakualueen Eppu kiersi ja ihmetteli, että missäs ne mun makkarat nyt oikein on, kun ei ketään missään näy. Löytyihän se lopulta ja siihen olikin hyvä lopettaa.

Hallalle tehtiin ensin haamu, joka tuntui neidistä puolen vuoden tauon jälkeen liian helpolta. Halla juoksi suoraan maalimiehen luo. Toinen oli sitten pakeneva, mutta paon alettua käytiin mutka pois hakualueelta. Suoraan juoksi taas maalimiehen syliin, vaikka pako tapahtuikin hakualueen reunasta toiseen. Nenätyöskentely näyttäis Halla olevan kunnossa, joten nyt voitas alkaa miettimään ilmasun opetuksen jatkamista. Ihan syyhyttää päästä taas mettään.

Vielä ois yks reenikerta tämän ryhmän kans, sitte saadaankin jatkaa omalla porukalla loppukesä. Mukava kyllä käydä kurssi tähän kesän alkuun, niin saa taas uusia ideoita loppukesäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti