maanantai 10. toukokuuta 2010

takapihatokot

Tänään ei ois ite millään jaksanu lähtä reenaamaan, mutta onneksi naapuri pakotti. Käveltiin viereiselle kentälle tokoileen.

Hallalle yritin saada jättäviin liikkeisiin vauhtia ja seisominen alkaakin olla jo suht nopeaa. En tiiä, onko sillä vieläki takapuoli jumissa vai mitä, mutta maahanmenot on hitaita. Jos menee ollenkaan. Tai sitte menee viiveellä, siinä vaiheessa ku ite käännyn ympäri. Selvästi se, että Eppu on mukana reeneissä, nostaa Hallan motivaatiota. Ei oo vaan kauheen kiva, että se sitte ootellessaan vinkuu ja kaivaa maahan kuoppia.

Epun kanssa tehtiin taas perusasentoa ja aloiteltiin jättäviä liikkeitä niin, että kävelen selkä menosuuntaan ja pysäytän sen eteeni. Seisomisessa on vähän hakemista, mutta maahanmenot oli jo hyviä. Lisäksi otettiin ensimmäistä kertaa kunnon paikallaanolo muualla ku kotona. Hyvin alkaa pysymään maassa, vaikein kohta on se, että palaan Epun luokse, kun sillä olis niin kova kiire palkalle. Ainakaan tätä koiraa ei oo vaikee motivoida :D Mua vaan pelottaa, että me ollaan kohta liian hyviä meiän tokon alkeiskurssille, ku en millään malta olla reenailematta. Ja siihen on kuitenki vielä kuukausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti