torstai 22. huhtikuuta 2010

Mätsäreitä, hierontaa, machoilua

Sunnuntaina käytiin mätsäreissä. Halla oli kuin ilmetty lavatähti ja pokkasikin sekarotuisten punaisten kakkospalkinnon. Hienoa. Tuskin me siltikään aletaan Hallan kans mätsäreissä ravaamaan, van onhan tuo hyvää käytösreeniä ja itellekki jännityksen sietoreeniä.

Epun kehää saatiinkin sitte ootella pari tuntia, mutta onneks oli hyvää seuraa. Eppu käyttäyty tosi hienosti, mitä nyt meinas välillä turhautua ootteluun, mutta muuten tosi hyvin jakso olla. Nähtiin Epun siskoa Kengua ja ilmeisesti molempia ois enempi kiinnostanu leikkiminen ku näytteillä olo. Eppu ei tällä kertaa pärjänny, mutta Kengu oli BIS2. Oon Epusta silti hirmuylypiä!

Hallan reenit on nyt jääny ja päätin jättää tokokokeenki väliin, ku takapuoli ei vaan ota löystyäkseen. Tällä viikolla on hierottu jo kahesti ja vielä ois yks kerta tälle viikkoa jälellä. En taho, että Hallalle jää minkäänlaista mielikuvaa siitä, että toko käy kipiää tai että liikkeitä voi tehä hidastetusti, otetaan nyt rauhassa vaan. Ehtiihän noihin kokeisiin sitte kunnolla terveenki koiran kans. Ollaan sitte vaan lenkkeilty ja tehty kotona pientä aivojumppaa.

Eppu ja Kuura näkivät vihdoin toisensa. Eppua pelotti ihan kamalasti Viivi (toyvillakoira) ja aluksi Kuurakin. Varsinki, ku Kuuralla oli kunnon machoilu vaihe alussa päällä. Alkoivat kuitenki nuuskimaan toisiaan ja vähän jo leikkimäänkin. Heti ku meno ylty, astu Halla portsarin ominaisuudessa väliin poikittain ja käänsi aina toisen pään pois tilanteesta. On se Halla vaan mainio koirankielen taitaja. Pitää alkaa ottamaan itekki oppia siltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti