sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Pääsiäistä

Minutkin saatiin ylipuhuttua blogin kirjoitukseen. Saapa nähä, mitä tästä tulee. Varmaan ainakin jonkinlaista reenipäiväkirjaa olisi tarkoitus pitää, muiden kuulumisten ohella.

Meillä on siis minun ja avomieheni lisäksi kaksi koiraa. Halla, saksanpaimenkoira-suomenajokoira, kohta kaksivuotias. Halla on ollut meillä pennusta asti ja Hallan kanssa ollaan tutusteltu koiraharrastuksien ihmeelliseen maailmaan. Hallan kanssa reenataan talvisin lähinnä tokoa ja agilitya, kesällä myös verijälkeä ja hakua. Tokossa ollaan siinä vaiheessa, että pitäisi uskaltautua alokasluokan kokeeseen edes kokeilemaan, agilityssa ei vielä kisahaaveita.

Hallan kaveriksi meille muutti reilu viikko sitten australianpaimenkoira Eppu, 2,5-vuotias uros. Eppu vasta kotoutuu meillä, mutta nyt on jo suunnitteilla tokoa ja hakua pojan pään menoksi. Agilitykin lisätään mukaan varmaan jossain vaiheessa ja vesipelastus kiehtois kovasti, mutta se taietaan suosiolla siirtää vuodella eteenpäin. Myös muut pk-lajit on harkinnassa, ainakin jälkeä voisi jo tänä kesänä alkaa tutustelemaan.

1 kommentti:

  1. "Meillä on siis minun ja avomieheni lisäksi kaksi koiraa" piti lukea tuo monta kertaa ja miettiä että ai 4 koiraa yhteensä? :D
    Ihana ku pidät blogia!

    VastaaPoista