lauantai 17. huhtikuuta 2010

toko ja agi

Selvittiin torstaisesta koirien kuivamuona-aterioinnista säikähdyksellä, onneksi. Parafiiniöljy teki tehtävänsä ja turvotuskin koirista hävis tähän aamuun mennessä. Siispä suunnistin reenihallille.

Hallan kanssa koitettiin tehdä vähän kokeenomaista reeniä. Paikallaan olo oli tosi hyvä, vaikka vieressä olikin ihan vieras koira. Puolessa välissä Halla tosin nuuski jotain ja kääntyi poikittain, mutta kun kävin korjaamassa, loppuaika meni ilman nuuskutteluakin. Kokeenomasta reenausta Halla ei vaan ymmärrä. Yritin aluksi liikkeestä maahan menoa ja Halla ei lähtenyt seuraamaan ollenkaan. Maahanmeno hidas, mutta menipäs kuitenkin. Tässä vaiheessa tajuttiin liikkurin kans, että ei ehkä ole järkevää reenata jättäviä liikkeitä, jos koira ei ees lähe kunnolla seuraamaan. Seuraavana oli siis luoksetulo, josta Halla lähti tosi reippaalla laukalla kohti, mutta vähän ennen mua kaarsi palkalle päin. Korjauksen jälkeen tuli kyllä perusasentoon. No, meillä on vielä kolme viikkoa aikaa tahkota näitä kokeenomaisia.. Veikkaanpa että ykköstulos ei odota ekassa kisassa :)

Epun kanssa alottelin opettelemaan esteitä, että T selviäis helpommalla sen kans sitte alkeiskurssilla. Hyppyä Eppu on varmaan tehnyt aiemminkin, koska se meni tosi hyvin. Loppureenistä päästiin jopa kolmen hypyn suora kunnialla läpi. Lisäksi tehtiin putkeen tutustumista. Positiivinen kuva jäi ja mää jotenki oletin, että Eppu kiihtyis enempiki agilitysta, mutta ei ainakaan vielä. Tai no kiihtyihän se, mutta vaan silleen, että oli edelleen kuitenki hanskassa. Suosittelen silti T:lle juoksuharjotuksia ennen tositoimia..

Ennen ja jälkeen käytiin Symppiksen ja Nallen kans lenkillä. Eppu ei enää oikeestaan välittäny niistä mitään, mitä nyt välillä piti kääydä vähän nuuskimassa. Eiköhän tää meidän siedätyskuuri oo toiminu, kohta varmaan uskaltaa päästää Nalle ja Eppu keskenään leikkimään. Jei. Tästä oon erityisen onnellinen.

Huomenna (jos ei sada vettä) kävästään mätsäreissä. Wish us luck.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti