sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Tokoa ja kavereihin tutustumista

Tänään ajeltiin Hallan kans hallille reenaamaan tokoa. Hallalla on ollu nyt taukoa steriloinnin jäljiltä, mutta oiskohan ne herneet pyörähelly tauon aikana jotenki paikalleen, kun neiti kuunteli ihan eri meiningillä kuin tähän asti. Pääasiassa reenailtiin seuraamista, motivaatio siinä on Hallalla ollut hieman hakusessa. Parempaan suuntaan tämä kuitenkin menee, joten vois kai sitä oikiastikki jo ilmottautua oikeeseen kokeeseen. Lisäksi tehtiin paikallaolo Nallen kans. 3 minuuttia pidettiin eikä Hallalla ollu mitään karkailumielenkiintoa, vaikka ulkoakin kuulu kaikenlaisia pelottavia ääniä. Loistavaa. Hypyssä on vielä hiottavaa, mutta sekin meni ihan jees. Kaiken kaikkiaan hyvä mieli jäi.

Eppua ei oo vielä otettu reenimatkoille mukaan, osin siksi, kun on vielä ajoittain stressaantunut ja osin siksi, että rokotukset saadaan ajantasalle vasta ens viikolla. Luultavasti ens viikonlopulla käydään tutustumassa reenihalliin. Käytiin kuitenkin Nallen kanssa lenkillä. Koska Nallella on ajoittain ollut ongelmia toisten urosten kanssa enkä ole ihan satavarma vielä, miten Eppu suhtautuu muihin, päätettiin, että käydään vaan lenkillä ja koirat saa kulkea eri puolilla tietä ja ikään kuin vahingossa tottua toisiinsa. Alkumatka näytti epätoivoiselta, mutta ku lisättiin vauhtia, meni kaikki ihan hyvin. Kumpikaan ei kyllä ollu aggressiivisella kouhaamisella menossa, vaan Eppu tahtois vaan niin kovasti leikkiä kaikkien kans ja se yritti käskyttää mua ja Nalle haukkua Epun ihan noin vaan ajanvietteeksi. Lopuksi jäätiin vielä juttelemaan ja koirat otti ihan rennosti paikallaanolonkin. Sovittiin, että toistetaan tätä vielä muutaman kerran varmuuden vuoksi ennen varsinaista tutustelua, ku ois aika elintärkeää, että koirat tulis hyvin toimeen. Reenataan paljon yhdessä ja kuletaan samoilla autoilla, niin vois tuottaa ongelmia, jos koirat ei tulis keskenään hyvin toimeen. Nallen laumakaveri Symppis on jo aiemmin tutustettu Eppuun ja Symppis on ihan rakastunut.

1 kommentti:

  1. hjyvä potta ja pallis ja uus tulokas heppu. mutta silti oon sitä mieltä että teiän ois pitäny tulla tänne päästäiseksi, toki humalatilalla saattaa olla osuutta astialle!!!! ja pallikselle pusuja!

    -L-

    VastaaPoista