maanantai 5. huhtikuuta 2010

Vaihteeksi tokoilua

Tänään oli taas tokoilua. Ensin oli paikallaanolo, jossa Halla pysy tosi hyvin. Tämän jälkeen reenailin seuraamista ja jonkun verran liikkeestä maahan ja liikkeestä seisomista. Seuraaminen meidän mittapuulla loistavaa,  molemmat liikkestä jättöliikkeet ihan kohtuullisia, kunhan alkuun Hallalle muistutteli, että mitä ne kaikki käskyt oikeen tarkottikaan. Viimesenä tehtiin hyppy, josta Halla sitte lähti palkitteen ite itteään juoksemalla ympäri kenttää. Ei sitte muuta ku koira kiinni ja autoon. Kisahaaveet otti taas takapakkia..

Pitää vähän seurailla taas tuota karkailua. Voihan se olla, että Hallaa vaan väsytti, ku ollaan kuitenki jo neljästi viikon sisään käyty reenaamassa. Ja kotona on uus ylikiva kaveri, jonka kans pitää koko ajan olla kisuamassa. Ei vaan meinaa ite malttaa olla reenamattakaan. Onneksi kohta voi Epunki kans puuhastella, ni ei pitäs loppua reenikaverit kesken.

Eppu kävi tänään tutustumassa hallin ympäristöön lenkkeilyn merkeissä. Kova olis kiinnostus ollu halliinki asti, mutta käydään sitte ihan oma reissunsa siellä. Kotona on aloteltu perusasennon harjottelua. Mietin vaan, että ois ehkä hyvä olla eri käskyt molemmille koirille. Tällä hetkellä jos laitan Hallan paikallaoloon, ni pysyy siellä tasan niin kauan, että käskytän Eppua. Ei oo kaikista helpointa seistä paikallaan ku kaks reikäpäätä yrittää hyökkätä saman jalan viereen perusasentoon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti