tiistai 13. huhtikuuta 2010

tokotoko

Tänään ilmotin Hallan toukokuun alun tokokokeeseen. Aattelin, että joskus sinne pitää kuitenki mennä ja mitään hävittävää ei oo. Näin jälkikäteen iski paniikki.

Käytiin Hallan, Epun, Nallen ja Symppiksen voimin testaamassa Bilteman parkkipaikka. Halla sai "sopivaa" häiriötä moottoritien rekoista ja lähialueen traktoreista. Aika äkkiä kuitenkin alkoi ottaan kontaktia, onneksi. Tehtiin seuraamista ja liikkeestä jättöjä eri variaatioilla ja lisäksi pitempi temppuratahässäkkä, jossa oli läsnä lähes koko alokasluokan liikekavalkaadi. Kiitos N vinkistä!

Ihmettelin, kun Halla ei meinannut tahtoa liikkeestä maahan mennä ollenkaan ja kun tarkemmin tarkasteltiin, näytti maahanmeno kovin vaikealta ja Halla asetteli takajalkoja tarkkaan. Ilmeisesti neidin selkä ja persus on niin jumissa, että maahanmeno käy kipiää. No, sitä hierotaan taas ens viikolla ja kolmeen kertaan.

Paikallaan olo oli ihan ok, Halla kesti paljonkin lenteleviä leluja ja selän takana hiippailua. En sitte tiiä, että kävikö itse makaaminenki kipiää vai alkoko vaan vesisade kyrsimään, mutta kun kerran Halla nousi ilman lupia, en meinannu saada sitä enää takas.

Välillä otettiin sitte Epun kans kontaktireeniä ja pikkuhiljaa perusasento alkaa löytymään ja meikäläinen kiinnostamaan enempi ku muut koirat ja ihmiset ja lenkkeilijät ja autot ja ja ja ja.

Loppuun molempien kans ihan älyttömät nostatusluoksetulot, jotka loistavia. Siihen olikin sitte hyvä lopettaa päivän reeni. Edelleen pitää vaan jauhaa Hallan kans uusia paikkoja ja paljon.

1 kommentti:

  1. Voe paska.. Taitaa olla Halla melko jumissa. :/ Pitää varmaan myös jotenki yrittää venyttää sitä hieronnan yhteydessä..

    VastaaPoista